Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультація - швидко та зручно


Мешканці Ізяславської та Віньковецької ОТГ, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися із спеціалістами з правових питань у онлайн-режимі «Skype».

Надано 18 консультацій, робітникам, пенсіонерам, службовцям, працівникам сфери «Культура» з питань оформлення спадщини, надання права на пільги у зв’язку з втратою годувальника, надання у власність земельної ділянки, зміни в штатному розписі при виході з декретної відпустки, оформлення субсидії, трудові права на відпустку при звільненні тощо.

Кваліфіковані відповіді надали: Оксана Кізаєва – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області, Анастасія Площинська – виконавчий директор ГО «Подільська правова ліга», Ольга Задорожна – адвокат та Мар’яна Пестун – заступниця начальника відділу правопросвітництва та представництва з надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Скайп-консультування відбулося в рамках реалізації проєкту скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах і можуть отримати безкоштовну правову консультацію завдяки діяльності дистанційних консультаційних пунктів, що знаходяться у публічних бібліотеках області. Скайп-консультування проводяться щомісяця останнього четверга.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com