Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультація - швидко та зручно


Мешканці Понінківської селищної ОТГ, Новоставецької та Солобковецької сільських ОТГ, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися із спеціалістами з правових питань у Skype.

Надано 23 консультації, пенсіонерам, робітникам, службовцям, працівникам сфери «Культура» з питань дозволу вивезення дитини за кордон; оформлення спадщини; приватизації земельної ділянки; оформлення субсидії для одинокої матері; оформлення пенсії; недостатнього фінансування закладів культури; нарахування стажу; приватизації паїв;регістрації оренди водного об’єкту, тощо.

Кваліфіковані відповіді надали: Оксана Кізаєва – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області, Руслан Малий – юрист ГО «Подільська правова ліга» та Ольга Глазунова – заступник начальника відділу право просвітництва та надання безоплатної правової допомоги ДУ «Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Скайп-консультування відбулося в рамках реалізації проєкту скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах і можуть отримати безкоштовну правову консультацію завдяки діяльності дистанційних консультаційних пунктів, що знаходяться у публічних бібліотеках області. Скайп-консультування проводяться щомісяця останнього четверга.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com