Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Взаємодія школи і сім’ї у вихованні учнів початкових класів»


Зважаючи на те, що канікули підходять до завершення і невдовзі розпочнеться навчальний рік, було проведено День спеціаліста «Взаємодія школи і сім’ї у вихованні учнів початкових класів». Саме на ці два суспільні інститути покладено обов’язок виховувати особистість.

Вчителям початкової школи та батькам учнів представлено тематичну книжкову виставку «Від традицій до новацій: сім’я і школа», відеопрезентацію книг, що стануть в нагоді як у сімейному, так і шкільному вихованні.

Усі бажаючі долучилися до Zoom-конференції відповідно до теми Дня та поспілкувалися із досвідченим педагогом, вчителем обласного ліцею – Галкіною Людмилою Артемівною. Вона поділилася практичним досвідом навчання та виховання не одного покоління учнів, відповіла на запитання, які найбільше цікавили учасників конференції, а саме: як долучити до активного читання учнів початкових класів, як правильно організувати взаємодію класного керівника і батьків щодо виховання та навчання. На завершення обговорення учасники конференції дізналися думку практичного педагога стосовно того, як відволікти увагу тінейджерів від гаджетів.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com