Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Українське слово проситься до тебе: уподобання молодих читачів


З метою популяризації читання у бібліотеці пройшов День інформації «Українське слово проситься до тебе: уподобання молодих читачів».

Зважаючи на те, що серед користувачів бібліотеки переважає молодь, було проведено день інформації, під час якого читачі ознайомились із літературою книжкових виставок «Крок до успіху, самопізнання, самореалізації», «Я пізнаю світ за художніми творами», «Цей дивовижний світ фантастики», а також переглянули буктрейлери на відомі українські та зарубіжні романи. Усі бажаючі мали змогу підібрати літературу відповідно до своїх вподобань.

Свої думки щодо сучасних українських та зарубіжних авторів відвідувачі бібліотеки висловили в процесі проведення бліц-опитування. За результатами опитування було виявлено, що найпопулярнішими серед молоді є книги жанру: історичний роман та детектив, а книги та автори, які варто прочитати кожному: «Кобзар» Т. Шевченка, «Майстер і Маргарита» М. Булгакова, «Століття Якова» Володимира Лиса, твори Ліни Костенко, Мирослава Дочинця, Стівена Кінга, Агати Крісті, Конан Дойля, Антуан де Сент-Екзюпері. Стосовно запитання щодо впливу книги на людину в сучасному світі, найоригінальнішою виявилась відповідь: «Книга завжди залишається одним із найвпливовіших механізмів на свідомість і буття людини».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com