Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Небезпека травм на виробництві та побуті


Відбулася онлайн інформаційна година «Небезпека травм на виробництві та побуті».

Питання цивільної безпеки та навчання населення з питань цивільного захисту розглянув майстер виробничого навчання Хмельницьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сергій Безп’ятчук.

Інженер з підготовки кадрів Подільського експертно-технічного центру Петро Драпак розповів про свою книгу «Технічний регламент: безпека без ілюзій», а також про те, як попередити травматизм та діяти в надзвичайних ситуаціях.

Представниця Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї та молоді Антоніна Джал розкрила психологічні аспекти безпеки в побуті та на виробництві.

Працівник відділу виробничої літератури Олена Войтович презентувала відео «Небезпека травм» та тематичний огляд літератури з бібліотечних фондів. Відео доступне для перегляду за посиланням : https://www.facebook.com/723998640965432/videos/927309681118308/

До участі в інформаційній годині на платформі Zoom долучилися 22 користувачі.

За підсумками заходу бібліотеці подаровано та невдовзі буде доступне користувачам посібник «Правила поведінки в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій» та пам’ятки Центру НМЦ ЦЗ та БЖД Хмельницької області.

Дякуємо усім, хто долучився до заходу. Месенджем його став вислів О. Богомолець «Вміння продовжувати життя – це, насамперед, вміння його не скорочувати».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com