Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Тріумф активних …


Керівниця кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві», що діє при бібліотеці отримала перемогу у конкурсі «Найкращий сценарій просвітницьких заходів з прав людини», який був оголошений Департаментом розвитку Мережі Docudays UА.

На конкурс усього надійшло 48 сценаріїв, у фінал потрапили 12 робіт. Експертне журі, сформоване з представників Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA та Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) впродовж 10 днів переглянули всі конкурсні події та обрали чотирьох лідерів/ок.

Сценарій «Активні громадяни в дії» по обговоренню фільму Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudаys UA режисера Таїсії Кутузової здобув перемогу у номінації широке коло глядачів і глядачок.

Детальніше на: http://docuclub.docudays.ua/news/vitayemo-peremozhciv-i-peremozhnic/

Дякуємо за потужну дискусію про права людини: Ірині Дунаєвській - начальнику відділу містобудування та архітектури Хмельницької ОДА; Інні Куцкі- заступнику начальника Управління екології та благоустрою м. Хмельницького; Ользі Чорній – в.о начальника Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Оксані Банковій – начальнику відділу комунікацій та правопросвітництва; Мар'яні Пестун -заступниці начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Оксані Кізаєві - представниці Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Хмельницькій області, Анастасії Площинській - ХОГО «Подільська правова ліга».

Особливу подяка за допомогу в підготці дискусійних питань висловлюємо адвокату Руслані Матущак.

Ми відкриті до співпраці. Чекаємо на нові онлайн-зустрічі та пропозиції.

Відкриваємо прекрасний світ документального кіно разом.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com