Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Впровадження УДК


Відбувся семінар-практикум «Впровадження УДК» для працівників публічних бібліотек області, які відповідають за обробку бібліотечного фонду. У заході прийняло участь близько 40 фахівців з центральних районних, міських бібліотек, центральних бібліотек об’єднаних територіальних громад.

Відкрила семінар директор бібліотеки Катерина Чабан, яка звернула увагу на класифікацію бібліотечного фонду по УДК та ознайомила присутніх з програмою заходу.

В рамках роботи учасники прослухали лекцію-презентацію «УДК – методика систематизації документів», тематичні консультації провідних спеціалістів наукової бібліотеки – «Робота в автоматизованій бібліотечно-інформаційній системі», «Організація систематичної картотеки статей відповідно рубрик УДК», «Аспекти створення описів та їх розташування в краєзнавчій картотеці та систематичному каталозі статей згідно УДК», «Зміни в облікових бібліотечних документах: щоденник роботи, сумарних книгах обліку бібліотечного фонду». Здобуті знання закріпили на практичних заняттях.

На завершення семінару учасники обговорили питання організації роботи центральних бібліотек в умовах децентралізації та поділилися практичними навичками систематизації документів та формування фондів.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com