Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Презентація навчального посібника
«Україна-Русь vs Московія: настільна книга»


В Міжнародний день рідної мови у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці відбулась презентація навчального посібника «Україна-Русь vs Московія: настільна книга», яка розкриває особливості української ідентичності на основі історичної правди в нинішніх соціально-політичних реаліях.

У презентації взяли участь: автор Сергій Крамар, кандидат юридичних наук, голова Господарського суду Хмельницької області, співавтор Олексій Тимощук, журналіст, член НСЖ України, Микола Панасик, заступник начальника відділу з питань внутрішньої політики, адміністративно-територіального устрою та інформаційного забезпечення Хмельницької обласної ради; головний спеціаліст управління інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації; Лев Баженов, доктор історичних наук, голова Хмельницької обласної організації НСК України, Петро Маліш, журналіст, прозаїк, голова Хмельницької обласної організації НСП України, Василь Климчук, директор Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, науковці, краєзнавці, студентська молодь вищих навчальних закладів.

Навчальний посібник рецензований відомими українськими вченими та рекомендований до друку Інститутом проблем виховання НАПН України і Хмельницьким ОІППО, а надрукований у м. Хмельницькому в ТзОВ «Поліграфіст» (директор - Сергій Олександрович Федоченко) в кількості 2000 примірників за ціною 295,00 грн. за один примірник. Зазначений тираж примірників книг видання придбаний за бюджетні кошти, виділені Хмельницькому ОЕНЦУМ Хмельницькою обласною радою, що дає можливість забезпечити ним усі заклади освіти регіону безкоштовно, де він буде взятий на облік у бібліотеках.

Видання готувалося у форматі спільного науково-освітнього проекту експериментального майданчика Національної академії педагогічних наук України, що діє на базі Хмельницького ОЕНЦУМ з 2014 року.

Сподіваємось, що книга «Україна-Русь vs Московія: настільна книга», стане цікавим і змістовним джерелом знань про історію нашої держави для всіх зацікавлених осіб.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com