Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Війна пройшла по їхніх долях


На експозиції представлено документи і матеріали з питань миротворчої діяльності Збройних сил України, починаючи з 1992 року і до теперішнього часу. Наукові публікації, монографії та матеріали наукових конференцій аналізують роль і місце миротворчих операцій у сучасному світі, розглядають історичні й правові аспекти участі миротворчих підрозділів Збройних Сил України в операціях із підтримки миру під егідою міжнародних організацій.

Афганська війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить і досі. Присутні мали змогу ознайомитись з масштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, розповідали про мужність і героїзм наших бійців, згадали тих, хто загинув та пропав безвісти при виконанні військового обов’язку на території Афганістану. Багато воїнів-інтернаціоналістів сьогодні в строю – вони передають свій безцінний бойовий досвід воїнам української армії, зі зброєю в руках захищають на сході країни незалежність свого народу. І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом.

Важливо зберегти пам’ять про ті події, вклонитися тим людям, які не повернулися з війни, виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com