Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч з Володимиром Шовкошитним


У бібліотеці відбулася зустріч з українським письменником, політичним та громадським діячем Володимиром Шовкошитним – неймовірно щирою та відкритою людиною, яка все своє життя працює на ниві відродження української нації.

На зустрічі були присутні голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний, директор Хмельницького обласного літературного музею Василь Горбатюк, член Національної спілки письменників України Віталій Міхалевський, студентська молодь Міжрегіональної академії управління персоналом та громадськість міста.

Творча зустріч виявилася досить яскравою, цікавою, насиченою багатьма фактами з творчої біографії Володимира Шовкошитного, який розповів не лише про своє життя і творчість, а й про книги, які останнім часом були надруковані у видавництві «Український пріоритет», засновником та директором якого він є.

Увазі присутніх було презентовано книжкові новинки видавництва: «Тексти та їх інтерпретація» Ліни Костенко, «Золотий цап» Івана Драча, «І засяє сонце» Єлизавети Мильниченко, «Бог задумав інакше» Йосипа Струцюка та інші.

На завершення учасники заходу придбали книги Володимира Шовкошитного з його автографами.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com