Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Безпека в Інтернеті: що потрібно знати


До Всесвітнього дня безпечного Інтернету учасники сімейного клубу толерантності «Разом» для внутрішньо переміщених осіб дискутували щодо безпечного і відповідального використання онлайн-технологій та мобільних телефонів. Цей день проводиться з метою залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету.

Керівник клубу Анастасія Чеглакова та психолог Оксана Чевська говорили про загрози для дитини онлайн, захист в Інтернеті від сексуальних ризиків, цифрові інструменти та можливості Google для інформаційної безпеки; піднімались питання кібербулінгу, шахрайства, торгівлі людьми, здоров’я, вірусів та спамів. Заручниками павутини частіше за все стають підлітки, студенти, соціально невлаштовані, люди похилого віку. Присутні мали чудову нагоду з допомогою тесту спробувати з’ясувати, чи є у них Інтернет-залежність.

Під час бесіди відбулась презентація книжкової виставки «Разом для найкращого Інтернету» та перегляд фільмів «Подарувала татові планшет», «Друзі в Інтернеті», «Безпека в Інтернеті».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com