Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Краща якісна освіта для кращого світу


До Міжнародного дня освіти відбулося прес-інформування користувачів бібліотеки «Якісна освіта: вимоги ХХІ століття».

Нині дуже часто говорять про те, якою повинна бути освіта майбутнього. У кожної країни є своя специфіка виховання та навчання, що складається упродовж сотні років та зазнає реформування. Система освіти та методика викладання у пострадянських країнах суттєво відрізняються від європейських. Але якою б цікавою чи дивною не була та чи інша культура, для нас важливо як це відображається на результаті навчального процесу.

Які основні напрямки якісної освіти, які ролі мають виконувати педагоги і якими компетентностями володіти, як організувати власний професійний та особистий розвиток – про все це можна дізнатись під час перегляду виставки.

До уваги користувачів пізнавальні статті про волонтерство в школі, громадянську освіту за кордоном, медіаосвіту та способи її впровадження у різних країнах світу. Бажаючі мають можливість ознайомитися з європейськими практиками упровадження інклюзивної освіти в умовах Нової української школи та інформаційними матеріалами щодо освіти для дітей з особливими потребами.

Якісна освіта нині є однією з обов’язкових умов успішного існування будь-якої країни.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com