Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2020 рік


15 січня відбулась презентація рекомендаційного бібліографічного довідника «Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2020 рік» за участю науковців, краєзнавців, журналістів, просвітян, працівників музейних, архівних та освітніх установ області. Видання вийшло за сприяння управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації.

Відкрила презентацію директор бібліотеки Катерина Чабан. Про структуру і зміст Календаря розповіли його укладачі. В обговоренні довідника взяли участь: голова Хмельницької міської організації Національної спілки краєзнавців України Юрій Блажевич; кандидат історичних наук, доцент Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, член Національної спілки краєзнавців України Віктор Адамський; кандидат історичних наук, доцент, головний науковий співробітник відділу інформаційних технологій Державного архіву Хмельницької області Віталій Галатир; журналіст, публіцист, голова Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України Петро Маліш; журналіст, письменник, член Національної спілки письменників України Михайло Цимбалюк; заступник директора з питань охорони культурної спадщини Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтв, аспірант Центру пам’яткознавства НАН України, член Національної спілки краєзнавців України Сергій Шпаковський; заступник голови обласного відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області Віктор Флентін та інші.

На завершення директор подякувала присутнім за співпрацю та висловила сподівання на подальшу спільну роботу з підготовки бібліографічних видань.

Учасники заходу ознайомилися з історією створення Календаря знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на представленій книжковій виставці «На службі національної культури та історичної пам’яті».










 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com