|
|
|
Пошук по сайту
«Капусник»
В рамках роботи клубу органічного землеробства «Успішний дачник – здорова громада» презентовано літературу на допомогу власникам присадибних ділянок «Як підвищити врожайність».
Лектор Світлана Макаренко розповіла як підвищити врожайність сільськогосподарських культур: вибрати якісне насіння, виростити розсаду, правильно висадити та доглядати за ділянками протягом усього сезону.
Учасники клубу цікаво провели «Капусник», під час якого дізналися про різні сорти капусти: білокачанну, червонокачанну, пекінську, брокколі, цвітну, савойську, брюссельську, кольрабі. В опрацьованій літературі почерпнули рекомендації українських дієтологів про те, що капуста містить речовини, здатні знижувати ризик виникнення застуд, інсультів та уповільнити зростання ракових клітин.
Присутні поділилися рецептами та продегустували страви з капусти.
|
|