Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ми є народ, якого не здолати


З нагоди Дня Гідності та Свободи у бібліотеці відбувся урок патріотичної слави «Ми є народ, якого не здолати» для учнівської молоді CЗОШ І-ІІІ ступенів № 21.

У заході взяли участь: Олексій Наконечний – капітан військової частини А4239; Валентина Базилюк – волонтерка, засновниця громадської організації «Тепло рідних сердець», координаторка громадської організації «Дія»; Михайло Твердохліб – волонтер.

Гості заходу брали активну участь у Помаранчевій революції 2004 року, перебували на Майдані Незалежності в найкритичніший момент Революції Гідності, були свідками найвищого злету духовної звитяги українців, які боролися за свою гідність і честь, за волю України. Вони розповіли присутнім про участь у тих незабутніх подіях, які змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє та побажали підростаючому поколінню гідно продовжувати розпочаті перетворення в державі та бути патріотами.

Під час заходу презентовано книжкову виставку «Вільні творять майбутнє» та представлено відеоматеріали про доленосні події у новітній українській історії: Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Щиро дякуємо волонтерам за подаровану бібліотеці фотокнигу «8 батальйон. Українська Добровольча Армія, 2014-2018».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com