Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Обласний семінар методистів


Обласний семінар методистів розпочав свою роботу та зібрав у стінах бібліотеки для навчання фахівців методичної роботи ЦРБ, ЦМБ, ЦБС області. Відкрила семінар директор Чабан К.А., яка ознайомила присутніх з програмою проведення та презентувала доповідь про роль методичних служб публічних бібліотек. Голова обласного відділення ВГО «Українська бібліотечна асоціація» Синиця Н.М., зазначила основні аспекти генерування потенціалу бібліотек та УБА. Разом з тим, цікавою та змістовною виявилася доповідь учасниці Форуму молодих бібліотекарів у польському місті Познань – Шечук Людмили, завідуючої бібліотеки-філії №9 Хмельницької МЦБС.

У другій половині дня, учасники перемістилися у бібліотеку Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, де відбулася автограф-сесія та презентація книги Станіслави Старостіної «Увійшли у безсмертя . Ч 2». Окрім того, для методистів провели екскурсію бібліотекою та ознайомили з автоматизованими технологіями обслуговування користувачів.

Впродовж трьох днів на фахівців методичних служб області очікує інтенсив у формі тренінгів, практичних занять, тематичних зустрічей, обміну досвідом, презентацій. Порушуватимуться питання обслуговування та підвищення кваліфікації в умовах реформування та ролі методичних служб, ознайомлення з досвідом роботи бібліотек Красилівської міської ОТГ. По завершенню семінару буде визначено переможців конкурсу професійної майстерності серед методистів «Кращий методист».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com