Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Новинки з різних галузей мистецтв


У відділі мистецтв експонується книжкова виставка «Новинки з різних галузей мистецтв: викладачам та студентам рекомендуємо».

Книжкову виставку було презентовано відвідувачам літнього читального залу «Сквер літературного читання» в міському сквері ім. Т. Г. Шевченка.

Перехід до новітніх методів навчання і виховання потребує оновлення змісту навчально-виховного процесу, зокрема у площині естетичного виховання учнівської молоді. Виховання засобами мистецтва вважається однією з суттєвих складових системи естетичного виховання. Метою експозиції є допомога в організації навчально-виховного процесу всім, хто освоює практику вдосконалення викладання мистецьких дисциплін.

До уваги відвідувачів були представлені нові методичні матеріали з різних мистецьких напрямків для педагогів вузів та дошкільних навчальних закладів, музичних керівників, студентів, гуртків соціально-реабілітаційного, художньо-естетичного, декоративно-ужиткового, гуманітарного напрямків позашкільної та шкільної освіти, а також для всіх, хто цікавиться проблемами естетичного виховання засобами мистецтва.

Виставка буде діяти до 1 вересня. Запрошуємо усіх бажаючих!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com