Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Презентація мандрівної виставки


У ресурсно-інформаційному центрі "Вікно в Америку" у рамках Еnglish Speaking Club відбулася презентація мандрівної виставки всесвітньо відомого митця: фотографа, медіа-художника з Нью-Йорку Баєта Росс Сміта.

Метою виставки є дослідження концепції особистості та громади як спосіб вивчення та руйнування ідей про красу, цінності та принципи взаємодії людства. Піднімаються такі питання, як особистість окремо та громада вцілому формує основу спілкування між людьми та суспільний устрій. Автор хоче продемонструвати упередження та стереотипи, з’ясувати їхню обґрунтованість, або ж взагалі - поставити під сумнів її існування.

Ось як автор коментує свої напрацювання:

"Головна особливість мого осмислення полягає в тому,щоб дослідити як особистість є поведінкою і низкою характеристик водночас. Цей аналіз заглиблюється до вивчення хто ж саме контролює образи та засоби, що глобально визначають людей та культури у епоху, де відмінною рисою є легкий доступ до інформації та створення і поширення медіа-візуальної продукції самим користувачем.Таким чином, залучення суспільства та громади є вирішальним моментом у моїй роботі. Мій творчий процес опирається на інформацію, яку я почерпую як із мистецьких, так антропологічних досліджень. Моя робота є явищем комплексним та мультидисциплінарним, що дозволяє мені використовувати той метод, який найкраще підходить для тої, чи іншої ідеї. Я створюю фотографії, відео, скульптури, перформанси, а також аудіо-візуальні роботи. Всі вони мають намір висвітлити наш власний внесок у особистості, які ми створюємо для себе та інших. Мене цікавить, як ці особистості впливають на наше розуміння та взаємодію з людським минулим, теперішнім і майбутнім."



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com