Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Читай вільно – живи стильно!


У літньому читальному залі під відкритим небом представлено виставку-відпочинок «Газетно-журнальний сад: відкрий простір для читання».

До уваги користувачів періодичні видання на любий смак! Тут кожен знайде для себе щось цікаве та корисне. Журнали для тих, хто прагне до гармонії з оточуючими і самим собою, на їх сторінках можна ознайомитись з новими поглядами на відомі історичні події, розповідями про відомих людей і їхні долі. Безліч практичних порад і рекомендацій про те, що становить основу цифрового світу кожної сучасної людини і дозволяє реалізувати за допомогою високих технологій найсміливіші задуми.

У представлених виданнях ви знайдете корисні поради з питань особистої безпеки та навколишнього середовища, як діяти у надзвичайних ситуаціях та які правила безпечної поведінки повинні знати діти. Журнали для любителів бісероплетіння, модної біжутерії та ексклюзивних прикрас, багато цікавого про мандрівки та відпочинок. Гортаючи сторінки, ви знайдете захоплюючі розповіді, цікаві факти про природу, техніку, події в історії; наукові експерименти, корисні поради, психологічні тести тощо.

Найкращі художні твори для молоді та дітей, розмаїття тематики і жанрів, відображення світу ровесників, ефективно розвинутий світ уявлень, фантазії, пам’яті та логічного мислення – це все нікого не залишить байдужим!

Читай! Пізнавай! Дій!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com