Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Відомі спортсмени-ювіляри Хмельниччини


В літньому читальному залі «Сквер літературного читання» пройшов краєзнавчий урок «Відомі спортсмени-ювіляри Хмельниччини», приурочений 60 - річчю з дня народження кандидата педагогічних наук, майстра спорту СРСР, заслуженого тренера України з фехтування, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, почесного громадянина м. Нетішин Валерія Вікторовича Штурбабіна та 80 - річчю з дня народження чемпіонки і рекордсменки України, першої спортсменки України, якій було присвоєно звання майстра спорту СРСР в стрибках у висоту серед жінок Олени Петрівни Кудрявцевої (Шабленко), яка народилася у м. Проскурів.

Заступник голови Хмельницького відділення Національного олімпійського комітету України Віктор Флентін розповів про досягнення спортсменів – ювілярів, про їхню діяльність на Хмельниччині, про їх учнів, які стали олімпійськими призерами, а саме Галина Пундик, Ольга Жовнір, Аліна Комащук.

Крім того, відвідувачі Скверу познайомились з фотоматеріалами, олімпійською символікою та книгами про спортивне життя в Україні та на Хмельниччині, представленими на розгорнутій книжковій виставці «Відомі спортсмени-ювіляри Хмельниччини».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com