Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Практика систематизації УДК


26 червня 2019 року на базі Нетішинської центральної міської бібліотеки працівниками наукової бібліотеки проведено зональний практикум «Практика систематизації УДК» для працівників ЦРБ, ЦМБ, центральних бібліотек ОТГ Ізяславського, Шепетівського, Славутського, Полонського районів та міста Нетішин.

Учасники прослухали презентації «Актуалізація бібліотечного фонду: підсумки роботи з фондами у 2018 році», «УДК: впроваджуємо в практику. Особливості систематизації», обговорили складні випадки систематизації документів краєзнавчого характеру. Практично виконали вправи із систематизації різноформатних та різножанрових документів. Обговорили питання та поділилися досвідом практичної пересистематизації фондів, каталогів у сільських бібліотеках та розміщення фондів відкритого доступу відповідно прийнятої класифікації.

В рамках заходу відбулися два практичних тренінги для працівників Нетішинської центральної міської бібліотеки та міських бібліотек-філіалів «Практична медіаграмотність і бібліотеки» та «Проектна діяльність бібліотеки».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com