Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Із року в рік часопис віддаляє своїх нащадків далі від війни


Відповідно до Указу Президента України «Про День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні» від 17 листопада 2000 р. № 1245/2000 українці щорічно вшановують пам’ять тих, хто так і не повернувся з війни, хто першим прийняв на себе страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані війною.

З цієї нагоди у бібліотеці відбувся вечір вшанування «Із року в рік часопис віддаляє своїх нащадків далі від війни».

У заході взяли участь: заступник голови обласної ради організації ветеранів Микола Столяр; заступник керівника обласного волонтерського центру, керівник волонтерського центру «Пенсіонер» Валентина Коляденко; вдова загиблого воїна на Сході України Валентина Матвієць; члени обласної ради організації ветеранів, а також учнівська молодь шкіл міста, яка взяла участь у конкурсі учнівських пошукових робіт.

В ході заходу присутні переглянули відеоуривки, які нагадали про початок Другої світової війни, прослухали пісні у виконанні Раїси Ремінної та Михайла Люшні, ознайомилися з матеріалами книжкової виставки «Ніколи в серці не зітреться вогонь тих днів і тих подій». Власні вірші прочитав поет Микола Дорошко.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com
7