Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Давня і сучасна українська кухня. Рецептурна панорама книг»


В рамках роботи літнього читального залу в міському сквері імені Тараса Шевченка відбулася зустріч у Бібліокафе на тему «Давня і сучасна українська кухня. Рецептурна панорама книг».

Під час заходу презентовано літературу для сучасних господинь та господарів про кращі рецепти традиційної української кухні.

Зі звичайних продуктів з ринку чи городу готуються звичні для українців страви, перевірені багатовіковим національним досвідом. Але яка ж смакота виходить! Надзвичайна, Божественна, Українська…

Українська кухня дуже різноманітна. У ній є все… І не так просто назвати найголовніший символ цієї кухні. Їх щонайменше декілька. Спочатку, звісно, борщ. І неодмінно вареники, а може, й галушки. А ще – капусняки й кулеші, узвари й спотикачі, ковбаси і кендюхи, пампушки й верещаки, крученики й завиванці…

Взагалі-то, українській кухні притаманне величезне розмаїття страв, і в цьому також полягає її особливість. В рамках заходу усі бажаючі ознайомилися з рецептами кулінарних страв національної кухні, отримали необхідну інформацію про обрядову українську кухню, специфіку приготування страв, випічку, квашення і соління.

Тож приємного вам столування у гурті рідних та близьких людей!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com
7