Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Цікаві ігри з усього світу. Як розвинути уяву і фантазію


Про історію та правила цікавих і незвичних ігор ви можете дізнатися на сторінках журналів в рубриці «Ігротека».

Наближається пора відпусток, відпочинку й подорожей. А саме літо – найкращий час, щоб зайнятися цікавими справами разом з усією родиною. Спільні розвиваючі ігри допоможуть налагодити спілкування між усіма членами сім'ї та й просто згуртують всіх разом. Якщо ви досі не грали у настільні ігри разом, саме час розпочати!

Задля того, щоб розвинути уяву і фантазію ми пропонуємо читачам відкрити для себе чарівний світ гри, яка захоплює як детектив. Зі сторінок друкованих видань можна дізнатися про те, наскільки ці ігри були популярними серед малих і дорослих, чим вони відрізняються та які існують правила.

Про популярну в портових містах Мадагаскару екзотичну фанорону, про японські квіткові карти ханафуда, про китайське доміно, в якому не «забивають козла» і не роблять «рибу», про корейську гру ют-норі, лото, доміно, нарди, монополію та твістер читачі можуть дізнатися під час перегляду виставки. Тим, кому вже неабияк набридли шахи і шашки, але кого зачаровує класичне чорно-біле протистояння, пропонуємо ознайомитися з настільною грою абалон. Це розвага з серії вдумливих настільних ігор, де доведеться розкинути мізками, така собі логічна дуель.

Тому не зволікайте і мерщій розвивати свої здібності за допомогою настільних ігор.

Відкривайте, читайте, грайте!




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com