Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Безпечне та здорове майбутнє праці


До Всесвітнього дня охорони праці в бібліотеці проведено День охорони праці «Безпечне та здорове майбутнє праці» за участю фахівців Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Захід спрямований на привернення уваги користувачів до проблем у сфері охорони праці; популяризацію літератури з питань охорони праці; формування культури охорони праці як важливого аргументу у збереженні життя та здоров'я працівника на робочому місці.

Для користувачів бібліотеки представлено дитячі малюнки зі всієї області на тему «Охорона праці очима дітей». Усі вони індивідуальні, з оригінальною інтерпретацією актуальних проблем у сфері охорони праці, культури безпечної праці у різних галузях промисловості, шляхів запобігання нещасним випадкам на виробництві. Малюнки вражають як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Вражає й творча уява дітей, які відображають своє бачення тематики конкурсу за допомогою різних технік і прийомів. Також дуже радує, що діти у своїх роботах показують чудові знання правил безпеки. Своїми творами юні художники закликають дорослих серйозно ставитися до безпеки на робочих місцях і дбати про своє здоров’я.

За результатами голосування в бібліотеці відбулося нагородження переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Фахівці бібліотеки презентували матеріали книжково-ілюстративних виставок «Культура безпеки праці», «Як зберегти здоров’я і життя – підкажуть книги», на яких представлена література з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, цивільного захисту населення та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у сільському господарстві, деревообробній промисловості, лісовому та ліфтовому господарствах, в галузі комп’ютингу, медичній та торгівельній сфері, будівництві, на транспорті тощо.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com