Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сучасна періодика і сучасні ЗМІ


В рамках тижня популяризації періодичних видань відбулася творча зустріч «Журналіст: проза професії».

Інтерес і довіра до діяльності ЗМІ в сучасних умовах визначається тим, наскільки цікавою для молоді є їх тематика та наскільки визначальною є їх роль у житті нинішнього динамічного суспільства. Не можна недооцінювати цієї ролі, оскільки ЗМІ в цілому – це впливовий інформаційно-пропагандистський апарат, який є одним з ефективних засобів збереження і поширення культурних зразків, культури суспільства в цілому, засобом соціалізації молодого покоління.

Запрошені на захід Анастасія Рублевська - журналіст, Світлана Русіна – журналістка-універсалка, блогерка та учнівська молодь міста говорили про сучасні періодичні видання, які поступово витісняються більш оперативними видами ЗМІ; про переваги та недоліки професії журналіста, можливості самореалізації, а також переглянули фільм «Що таке джинса?».

Учасники зустрічі акцентували увагу на багатогранності діяльності журналіста, адже люди цієї професії можуть реалізувати себе кореспондентами, репортерами, публіцистами, оглядачами-аналітиками, а також управлінцями, політиками чи громадськими діячами.

Під час заходу презентовано виставку «А молодь все-таки читає».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com