Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Підліток. Підготовка до дорослого життя


«Підліток. Підготовка до дорослого життя» - під такою назвою пройшла зустріч з педагогами-організаторами закладів освіти Красилівського району.

Дорослість - це самостійність. Сучасні підлітки добре знають, що таке свобода та мріють про неї у власних діях, у спілкуванні та у прийнятті рішень, від яких залежатиме життя та доля кожного із них.

Запрошені на захід фахівці із соціальної роботи міського Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Інна Краузе, Неоніла Кошай спільно з педагогами-організаторами говорили про підлітковий вік, про те, як нелегко дитині пережити період між дитинством і зрілістю; проаналізували причини нерозуміння і страхів. Під час заходу відбувся перегляд та обговорення документального фільму з колекції Міжнародного кінофестивалю з прав людини Docudays UA «Габріель повідомляє з чемпіонату світу».

Працівники бібліотеки ознайомили присутніх з послугами та ресурсами бібліотеки, презентували матеріали розміщені на офіційному сайті бібліотеки, розповіли про можливості віддаленого доступу до ресурсів бібліотеки через послуги «Електронна доставка документів», «Віртуальна довідка», пошуку в «Електронному каталозі» та провели розширену екскурсію відділами бібліотеки.

На завершення зустрічі було проведено огляд літератури відповідної тематики, що є у фондах бібліотеки.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com