Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Ти – Герой України


До Дня Героїв Небесної Сотні у бібліотеці за участю освітян, військовослужбовців, бібліотекарів, студентської молоді Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та представників ЗМІ області відбулася презентація книги Станіслави Старостиної «Ти – Герой України».

Присутні на заході, Герої книги - офіцер запасу, «кіборг» Владислав Ящишин та військовослужбовець Олег Рожко, керівник громадської організації «Всеукраїнська спілка учасників бойових в АТО «Побратими України» у Хмельницькій області Сергій Дудар поділилися спогадами від пережитого, розповіли про важкі воєнні лихоліття, але сповнені великої любові до рідної Вітчизни.

Заслужений журналіст України, автор книги Станіслава Старостіна наголосила на важливості турботи про учасників АТО та зміцненню патріотичного духу серед підростаючого покоління українців.

Цю думку авторки книги підтримала і заслужений вчитель України, викладач – методист Хмельницького кооперативного торговельно – економічного інституту Наталія Тарасова, подякувавши від імені студентства присутнім Героям за їх мирне та щасливе життя.

Працівники бібліотеки для учасників заходу організували книжкову виставку «Серце віддаю Україні».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com