Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Голокост на території України: погляд із сьогодення»


До Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту проведено урок пам’яті «Голокост на території України: погляд із сьогодення» спільно з обласним благодійним фондом «Хесед Бешт».

Історію неможливо повернути назад, але необхідно розповісти про неї всю правду. Людство мусить не забувати про мільйони ні в чому неповинних євреїв і представників інших меншин, про чоловіків, жінок і дітей, яких було знищено варварськими методами.

Менеджер з інформації Центру общинної та культурно-масової роботи «Тхія» Яна Баранова презентувала молоді матеріали експозиції музею Голокосту, який діє на базі благодійного фонду «Хесед Бешт», при створенні якої були використані дослідження істориків України та Європи, досвід музеїв світу. Представлені документи розкривають найважливіші події та явища в історії євреїв Європи, України та нашого Подільського краю. Для користувачів бібліотеки була презентована книжкова виставка «Пам’ять про Голокост» , здійснено перегляд та обговорення фрагментів документального фільму «Голокост в Україні: причини та наслідки».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com