Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

2019 – Рік Китаю в Україні


«Китай: традиції і менталітет» – під такою назвою у читальному залі гуманітарного профілю презентовано виставку-інсталяцію.

4 січня Україна і Китай відзначили 25 років встановлення дипломатичних відносин. Країна Східної Азії зробила величезний внесок у розвиток світового мистецтва, науки та культури. Вона одна з найбільших країн-інвесторів світу. Тому 2019 рік Китаю – зрозумілий і символічний жест України.

На виставці представлені видання, які ознайомлять користувачів з давньою країною, з її багатою історією і культурою, яка подарувала світові чимало винаходів, якими ми всі користуємося і по цей день. Це країна не тільки Великої Стіни, рису та товарів, що заполонили полиці магазинів по всьому світу. Це ще й Китай дуже різноманітний, і, побувавши в одній його частині, можна бути впевненим, що буквально за тисячу кілометрів звідси кипить зовсім інше життя. Країна дивує нас своїми пам'ятками, своєю незвичністю, багатовіковою історією і традиціями, які живі досі.

Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з країною, яка має в історичному багажі скарби однієї з найпотужніших прадавніх цивілізацій на Землі.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com