Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Культурна спадщина та видатні постаті краю


Шановні користувачі!

З 19 по 25 березня 2018 року Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека братиме участь у конкурсі зі створення статей у Вікіпедії «Культурна спадщина та видатні постаті краю», організованому громадською організацією «Вікімедіа Україна» за підтримки Української бібліотечної асоціації та Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації.

Мета конкурсу: сприяти поширенню знань про культурну спадщину, видатних постатей та уродженців краю завдяки використанню он-лайн ресурсів Вікіпедії, сприяти поширенню інформації про ресурси Вікіпедії серед користувачів бібліотеки та місцевої громади, показати важливість знань, що накопичуються і зберігаються в бібліотеці у вигляді друкованих джерел інформації, їх вплив на формування контенту он-лайн ресурсів, навчання бібліотекарів та відвідувачів бібліотек редагуванню Вікіпедії.

За підсумками конкурсу - переможці отримають сертифікати інтернет-магазинів та дипломи. Активні учасники конкурсу отримають дипломи і сувеніри.

Запрошуємо усіх бажаючих долучатися до конкурсу.

За довідками звертатись за тел. 65-80-84; 65-58-25.

Детальніше: https://ula.org.ua/news/3897-konkurs-z-napysannia-statei-u-vikipediiu-kulturna-spadshchyna-ta-vydatni-postati-kraiu


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com