Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Дарунки книг в бібліотеку


Дарунки книг в бібліотеку – це постійна традиція користувачів наукової бібліотеки. Сьогодні бібліотека отримала в дарунок нові книги, які вийшли дуже малим накладом – до 100 примірників:

1. Бібліотека Загінецька : монографія / Оксана Рабцун – М.Издательство Перо, 2017. – 266 с.


В монографії досліджено родову бібліотеку Стажинських, яка розміщувалася у їх маєтку в селі Загінці (Деражнянський район). Значна увага приділяється продовженню долі складу зібраннь, що були, як правило, розпорошені в ХХ ст. під час воєн, революційних подій, репресій тощо.

2. Будівлі українських бібліотек : матеріали бібліотекознав. дослідж. / Міжрегіон України, Держ. наук. архітектур.-буд. Б-ка ім.В.Г.Заболотного : уклад. В.Г.П`яскіна ; редкол.:Г.А.Войцехівська (відпов.ред.) [та ін.]. – Київ, 2017. – 279 с.: іл.

У книгу увійшли відомості і про приміщення двох бібліотек з Хмельниччини – обласну універсальну наукову та центральну районну бібліотеку Шепетівського району.


3. Вовк Віра. Вселенна містерія. – Львів: БаК, 2018. – 116 с.

Поема про життя , смерть і спасіння на взір середньовічного театру української письменниці, літературознавця, прозаїка, драматурга і перекладача української поезії на португальську мову Селянської (Вовк) Віри Остапівни. Вона пише українською, німецькою і португальською мовами, проживає у Бразилії. Учасниця Нью-Йоркської літературної групи.


та АВТОРЕФЕРАТИ:

на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук – Дорош Марії Сергіївни;


на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук – Єрукаєв Андрій Віталійович;


на здобуття наукового ступеня кандидати філологічних наук – Ясногурська Людмила Михайлівна.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com