Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік


30 січня відбулась презентація рекомендаційного бібліографічного довідника «Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік». Видання вийшло за сприяння управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації.

У презентації Календаря взяли участь представники влади, науковці, краєзнавці, журналісти, просвітяни, працівники музейних та архівних установ області.

Відкрила презентацію директор бібліотеки Катерина Чабан. Про структуру і зміст Календаря розповіла укладач Валентина Мельник. В обговоренні довідника взяли участь голова Хмельницької міської організації Національної спілки краєзнавців України Юрій Блажевич, голова обласного об`єднання Всеукраїнкого товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка Віталій Міхалевський, голова Хмельницького міського товариства української мови ім. Т. Шевченка «Просвіта» Зоя Діденко, заступник голови обласного відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області Віктор Флентін, професор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Віталій Мацько, старший науковий співробітник обласного краєзнавчого музею Сергій Єсюнін та інші учасники заходу.

На завершення презентації директор подякувала присутнім за співпрацю у підготовці Календаря та висловила сподівання на подальшу спільну роботу по підготовці бібліотечних видань.

Присутні мали можливість познайомитись з історією створення Календаря знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на представленій книжковій виставці «Історія, події, факти».


Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік
Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік Календар знаменних і пам’ятних дат Хмельниччини на 2018 рік

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com