Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Кращий Інтернет починається з тобою


кращий Інтернет починається з тобою

6 лютого 2018 року у відділі виробничої літератури проведено урок-практикум «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» (До Дня безпечного Інтернету).

Мета заходу: залучити до активних дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету; формування знань з основ інфокомунікацій, умінь і навичок ефективного використання сучасних інфокомунікаційних технологій; розкриття проблем масових, спонтанних та спрямованих інформаційних впливів, здатних чинити вплив на формування моральної сфери користувачів.

Для студентів та викладачів Хмельницького професійного ліцею електроніки презентовано книжково-ілюстративну виставку «Безпека в Інтернеті» та організовано перегляд відеороликів «Інтернет – територія безпеки», які розкривають основні аспекти безпечного користування сучасними Інтернет-технологіями.

Експерт-аналітик Агенції сталого розвитку АСТАР Андрій Гнап розповів про кібербезпеку в сучасному світі та провів для відвідувачів тест на увагу.

Старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Подільського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Дмитро Єгоров провів навчання з онлайнової безпеки.

Довідково:

День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю. Він відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно. Мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах у всьому світі.

Цей день націлений не тільки створити безпечний Інтернет, а й також кращий Інтернет, де кожний\кожна може використовувати технологію відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.


кращий Інтернет починається з тобою кращий Інтернет починається з тобою кращий Інтернет починається з тобою
кращий Інтернет починається з тобою кращий Інтернет починається з тобою

 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com