|
|
|
Пошук по сайту
Бібліокафе «Коктейль-бар» до Міжнародного дня бармена
7 лютого 2018 року у відділі виробничої літератури організовано Бібліокафе «Коктейль-бар» до Міжнародного дня бармена.
Мета заходу: ознайомлення користувачів з літературою з питань підготовки технологів у галузі барної справи, підготовки та організації праці бармена, правил поведінки, способів подавання напоїв та сиропів, ознайомлення з рецептурою змішаних напоїв з натуральних продуктів.
З метою профорієнтаційного напрямку роботи фахівці відділу презентували книжково-ілюстративну виставку «Барна справа» та відеопрезентацію «Різновиди барного посуду», які розкривають зміст торгово-економічної діяльності сучасних барів, їх типізацію, організаційну структуру, асортимент продукції.
Студенти Хмельницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету провели майстер-клас «Технологія приготування коктейлів» для учнів Хмельницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату та ознайомили відвідувачів з технологією виробництва овочевих та фруктових напоїв, різноманітних змішаних напоїв (коктейлів).
|
|