Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Жіночі обличчя нової історії України


У бібліотеці відбулася презентація фотовиставки «Жіночі обличчя нової історії України». Вона є частиною проекту, що реалізовується за підтримки Національного демократичного інституту міжнародних відносин та покликаний сформувати в області політичну еліту серед жінок.

Метою її є привернення уваги до депутаток Хмельницької області, які, незважаючи на складні умови життя в сучасному світі, сміливо йдуть назустріч викликам, приймають важливі рішення та втілюють їх в життя.

На фото зображені депутатки-керівниці міжфракційних груп «Рівні можливості», які створені в обласній раді, районних, міських радах та радах об’єднаних територіальних громад Хмельниччини.

З вітальним словом до присутніх звернулася голова ГО «Подільський центр «Гендерна рада» Тетяна Баєва.

На презентацію завітала депутатка Хмельницької міської ради Анастасія Ярова, яка зображена на одній з фоторобіт та є головою міжфракційної групи «Рівні можливості» Хмельницької міської ради.

Виставка світлин «Жіночі обличчя нової історії України» триватиме до 28 грудня. Переглянути експозицію можна у читальному залі гуманітарного профілю бібліотеки.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com