Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Все частіше сьогодні ми відмовляємося від живих лісових красунь на користь штучних ялинок.

Саме тому все більш актуальними стають альтернативні варіанти – придбання штучних «красунь» або створення власних оригінальних ялиночок з підручних матеріалів: текстилю, різнокольорового паперу, стрічок, бісеру, дисків, мушель, цукерок, ґудзиків, природних матеріалів.

Для лідерів учнівського самоврядування Хмельницького району в бібліотеці проведено майстер-клас «Альтернативна ялинка та новорічно-різдвяна композиція», під час якого в веселій атмосфері фахівці бібліотеки, викладачі та учні поділилися досвідом про те, як звичайну для всіх новорічну ялинку з хвої можна замінити на альтернативну.

Під час заходу було запропоновано організувати конкурс на виготовлення альтернативних ялинок і запросити до нього всіх бажаючих.

Мета конкурсу – популяризація бережливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи; формування навичок по виготовленню новорічно-різдвяних композицій; сприяння розвитку альтернативного мистецтва в Україні.

Для присутніх було презентовано книжково-ілюстративну виставку «Альтернативна ялинка», на якій представлено ілюстровані видання, що пропонують цікаві ідеї для створення саме такої новорічної ялинки, яка стане чудовим святковим декором та створить ще більше новорічної атмосфери.

Виставка подарує новорічну феєрію, створить передсвятковий настрій для всіх, без винятку! Тож запрошуємо відвідати виставку, яка, сподіваємося, надихне шанувальників бібліотеки виготовити власну святкову композицію.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com