Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Україна – територія гідності та свободи


21 листопада з нагоди Дня Гідності та Свободи у бібліотеці відбулися патріотичні читання «Україна – територія гідності та свободи».

П’ять років тому розпочалась Революція Гідності, яка дала старт справжнім перетворенням країни. Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат.

Сьогодні ми рухаємось вперед, будуючи нову Україну, хоча цей шлях не є простим! Але ми не звернемо з цієї дороги і досягнемо успіху, бо пам'ятаємо тих, хто заплатив власним життям, давши нам цей шанс.

У заході взяли участь: Анастасія Ярова – депутат Хмельницької міської ради, волонтер ГО "Яворина"; Тетяна Юзепчук – волонтер, голова правління благодійного фонду «Подих надії нації», номінант «Волонтерської премії-2015» від Євромайдан SOS; Назар Чепко – волонтер, учасник бойових дій на сході України; Галина Корицька – поетеса, активна громадська діячка, заступник голови Хмельницького обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки «Конгрес літераторів України»; Леонід Мазур – подільський бард; Сергій Аніськов – фотомитець, громадський діяч, куратор фотовиставок та мистецьких проектів, член Національної спілки фотохудожників України.

До уваги присутніх було представлено уривки з документального фільму «Євромайдан SOS. Право на гідність» та відбулася презентація книжкової виставки «Листопада кривавого слід».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com