Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Нью-Йоркська публічна бібліотека


У рамках Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в бібліотеці відбувся перегляд стрічки Фредеріка Вайзмена «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека».

Під тиском змін у суспільстві, бібліотека перестає бути сховищем книг і перетворюється у багатофункціональний простір. Такі процеси могли помітити під час перегляду працівники обласних бібліотек та шкіл міста спостерігаючи за Нью-Йоркською публічною бібліотекою, де кожна з 92-х філій стає відображенням району міста, в якому вона розташована, і запитів його мешканців.

Після перегляду відбулася жвава дискусія, бібліотечні працівники порівнювали та співставляли трудові будні із власними, наголошували на важливості співпраці з владними структурами та важливості перегляду подібних фільмів.

Координатором мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Хмельницькій області є юрист та керівник офісу мережі правового розвитку ХГО «Подільська правова ліга» Анастасія Площинська.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com