Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Іскринка надії


У відділі мистецтв проведено майстер-клас з виготовлення листівки в техніці об’ємної аплікації з кольорового паперу «Іскринка надії» для учнів ЗОШ № 14 (до Міжнародного дня людей із інвалідністю).

Перед початком майстер-класу працівники провели бесіду з присутніми про важливість особливої уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Зауважили, що цей день є нагадуванням людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Розповіли історії успіху відомих митців – людей з особливими потребами.

Учасники майстер-класу мали змогу проявити свою фантазію та виготовити листівки: вирізали, клеїли, прикрашали, створювали об’ємні аплікації у вигляді метеликів та квітів. Усі дуже старались.

На виготовлених власними руками листівках написали побажання. Учні старанно складали рядки доброти, кожен хотів написати як найбільше теплих слів підтримки таким особливим людям та слова найщиріших побажань.

Присутнім запропонували в Міжнародний день людей із інвалідністю відвідати Хмельницький Центр реабілітації «Родинний затишок» і подарувати свої листівки їх підопічним.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com