Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Я родом з листопада


В рамках відзначення Дня української писемності та мови в бібліотеці відбувся творчий вечір «Я родом з листопада» подільської поетеси Ніни Миколаївни Шмурікової приурочений її ювілею.

На захід були запрошені колеги-письменники, педагоги, бібліотечні працівники та учнівська молодь.

Секретар Хмельницької міської ради Михайло Кривак, директор Хмельницького НВО № 28 Андрій Андрійчук та директор Хмельницької гімназії № 1 Святослав Ратушний побажали ювілярці творчого натхнення та нових поетичних надбань.

Зі словами вдячності від читачів та бібліотекарів звернулася до поетеси директор Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка Валентина Черноус, вона подякувала Ніні Миколаївні за чудові книги для дітей, довгі роки співпраці та побажала творчих здобутків і вдячних читачів.

Колеги по перу Микола Мачківський та Микола Кульбовський побажали продовжувати своєю творчістю виховувати у дітей почуття патріотизму, любові до свого рідного краю, рідної мови та власної країни.

Впродовж заходу звучали вірші написані Ніною Миколаївною у виконанні учнів Хмельницького обласного ліцею, поета-початківця Миколи Палиги, а бард Леонід Мазур подарував музичне вітання.

Увазі присутніх було презентовано книжкову виставку «Поетичні барви Ніни Шмурікової».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com