Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Продовжується Тиждень медійно-інформаційної грамотності: для студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії проведено інформаційну годину «Академічна доброчесність – запорука успішної освіти».

Про те, що академічна доброчесність стосується не лише якості освіти - вона напряму впливає на те, яких громадян виховує система вищої освіти в країні, які цінності закладаються під час навчання в університеті та яким є «секрет успіху» в суспільстві – говорилось на зустрічі. Підкреслено, що нехтування академічною доброчесністю впливає і на економічну ситуацію в країні.

Учасники переглянули та обговорили відеоматеріали Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (Srtengthening Academic Integrity in Ukraine Project — SAIUP), що реалізується Американськими Радами з міжнародної освіти за сприяння Міністерства освіти і науки України та підтримки Посольства США в Україні.

Майбутнім вчителям англійської та німецької мов презентовано ресурси відділу літератури іноземними мовами, інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку» та літературу в рамках проекту «Бібліотека – партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com