Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Медіа-мистецтво у бібліотеці


Відбулось відкриття тижня медійно-інформаційної грамотності «Медійно та інформаційно грамотні міста», який проходить за ініціативи ЮНЕСКО.

Перший медіа-день був присвячений такій темі, як «Медіа-мистецтво у бібліотеці: комп’ютерна графіка, анімація, віртуальна реальність».

Присутні познайомились із напрямком мистецтва, що носить назву «медіа-арт», - напрямок, що об'єднує всі мистецтва, які використовують будь-які технічні засоби – телефон, факс, відеокамеру, телевізор, комп'ютер.

Дізнались про типи, жанрів і форми медіа-мистецтва, можливості використання графічних та медіа-програм. Спробували створити віртуальний простір, доступ до якого надає комп'ютер. Переглянули відео «Інтернет та його вплив». Під час його обговорення звернули увагу на безпеку в Інтернеті.

Для учасників презентовано книжково-ілюстративну виставку, матеріали та література якої розкриває можливості Інтернету, знайомить з медіа-програмами: графічними та відео редакторами, процесом створення анімації і віртуальної реальності тощо.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com