Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Величне ім`я – Вкраїни захисник


Під такою назвою 11 жовтня у читальному залі гуманітарного профілю пройшли героїко-патріотичні читання, приурочені до Дня захисника України.

День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України, хто захищає незалежність та територіальну цілісність України сьогодні на Сході нашої держави.

Особлива увага приділялась героїзму військовослужбовців Збройних Сил України, добровольчих батальйонів та інших військових формувань в боротьбі з ворогом на Донбасі. Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

У зустрічі взяли участь ветерани Другої Світової війни, учасники локальних конфліктів та миротворчих операцій, волонтери та військовослужбовці, які брали участь в операціях ООС на Сході України.

Під час заходу демонструвалися уривки з документальних фільмів, звучали вірші та пісні, присвячені українській армії, відбулась презентація книжкової виставки «Героїв стежина – від батька до сина».

Захід проведено спільно з Хмельницькою обласною радою організації ветеранів України.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com