Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Життя, віддане людям


У бібліотеці відбулася година пам’яті «Життя, віддане людям» (до 100-річчя від дня народження Миколи Петровича Чорнобрового (1918-2007) – відомого лікаря-хірурга, доктора медичних наук, заслуженого лікаря України, учасника бойових дій Другої світової війни.

На зустріч були запрошені учні, колеги та послідовники відомого лікаря, які поділилися своїми спогадами про спільну роботу з Миколою Петровичем. За роки його перебування на посаді головного лікаря Хмельницька обласна лікарня стала клінічною і кращою серед інших обласних лікарень України та була визнана багатопрофільним науковим медичним центром, відомим в Україні.

Павло Миколайович Чорнобровий - син відомого лікаря, кандидат медичних наук, головний алерголог Хмельницького обласного управління охорони здоров’я розповів про віхи життя та науково-медичну діяльність свого батька.

Студенти Хмельницького базового медичного коледжу, які були присутні на заході, поділилися своїми позитивними враженнями від почутого.

Для присутніх презентовано мультимедійні матеріали «Професор Чорнобровий Микола Петрович (1918-2007): минуле та сьогодення у спогадах» та проведено огляд документальної виставки «Дорогами великого життя».

Захід проведено спільно з обласною радою організації ветеранів України.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com