Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Незалежна і єдина будь навіки, Україно!


Бібліотекою розпочато цикл інформаційно-просвітницьких заходів з нагоди відзначення 27-ої річниці Незалежності України. У міському сквері імені Тараса Шевченка для хмельничан та гостей міста бібліотека презентувала книжково-ілюстративну виставку «Незалежна і єдина будь навіки, Україно!», проводила бібліоквіз - швидкий тест-опитування з історії Незалежності України та майстер-клас зі створення патріотичної брошки в техніці старовинного японського рукоділля канзаши.

Відвідувачі скверу ознайомились з представленою літературою, взяли участь у швидкому тесті-опитуванні, під час якого з’ясувалося, що більшість опитуваних добре знають, які державні свята ми відзначаємо 23 та 24 серпня, хто був першим Президентом Незалежної України, який Основний Закон України та державні символи та ін.

Учасники майстер-класу дізналися про цікаві факти щодо старовинного мистецтва, познайомилися з технікою цумамі – виготовлення квітів зі стрічок та тканини. Складали та обпалювали над свічками пелюстки майбутньої жовто-блакитної квітки, охайно склеювали між собою та власноруч виготовили квітки канзаші патріотичних кольорів собі у подарунок.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com