Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Найбільше щастя у житті – здоров’я

Щоб бути здоровим, потрібні власні зусилля,
постійні і значні. Замінити їх не можна нічим.
Амосов М.

«Найбільше щастя у житті – здоров’я» - під таким девізом з 4 по 10 червня 2018 року у читальному залі гуманітарного профілю проходив тиждень популяризації періодичних видань зі здорового способу життя.

Головна мета тижня – популяризація здорового способу життя, організація активного здорового відпочинку та змістовного дозвілля.

В рамках тижня відбулись: інтелектуальна гра «Таємниці людського організму»; заочна подорож «Здорове харчування – з чого почати?»; квест «Молодь обирає здоров’я».

До уваги користувачів були представлені статті з журналів: «Будьмо здорові», «Безпека життєдіяльності», «Приватний лікар», «Початкова школа», «Життя і жінка», «Дошкільне виховання», «Природа і суспільство», які ознайомили з основними принципами здоров`я та винаходами, які рятують життя, нагадали, як правильно надавати першу медичну допомогу. На сторінках друкованих видань піднімались важливі питання про здорову дієту і фізичні вправи, профілактичну допомогу і вакцинацію, сексуальний розвиток і психічне здоров'я, профілактику насильства та інші.


Під час заходів відбулись презентації виставок «Здоров`я – соціальна цінність», «Здорові діти – здорова нація» та «Модне здоров`я».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com