Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Європа і час


До Дня Європи в бібліотеці пройшла година спілкування на тему «Європа і час».

Україна намагається інтегрувати у європейське співтовариство і цей день є способом приєднання до європейських цінностей.

Мета заходу: відкривати Європу разом, завдяки подорожі у часі і просторі, під час якої дізнатися багато цікавих фактів.

В подорож до Європи, яка має цікаву історію, але не менш цікаву сучасність, запросили усіх присутніх студенти Хмельницького кооперативного коледжу Хмельницького кооперативного торговельного економічного інституту, Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Хмельницького базового медичного коледжу, учні ССЗШ № 6, Хмельницького музичного коледжу ім. В. І. Заремби.

Учасники дізналися про створення ЄС, європейські відкриття починаючи з 19 століття, а також незвичайні факти про Бельгію: випуск перших друкованих газет, найбільшу в світі країну з виробництва коміксів, батьківщину саксофона. Мали можливість передивитись відео «Як влаштований Європейський Союз» та «Брюссель», познайомитися з розмовниками та довідковою літературою мовами європейських країн на виставці.

Зачаровували своєю грою на саксофоні та акордеоні студенти музичного коледжу. А пісні німецькою та іспанською мовою зворушили всіх учасників заходу.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com