Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Канцелярська сотня


В рамках відзначення Всеукраїнського дня інформаційного співтовариства в бібліотеці відбувся традиційний показ документального кіно Міжнародного фестивалю про права людини Docudays UA. Студенти Хмельницького університету управління і права переглянули документальну стрічку Сергія Лисенка «Канцелярська сотня» з циклу «Енциклопедія Майдану».

Фільм «Канцелярська сотня» висвітлює титанічну працю волонтерів, громадських активістів та журналістів, завдяки яким з найдрібніших клаптиків відновлюються документи, що є доказами злочинності попередньої влади.

Демонструючи такі документальні фільми як «Канцелярська сотня», ми прагнемо надихнути глядачів на активні дії, на усвідомлення того, що держава починається з нас самих. Закликаємо бути небайдужими громадянами та активно долучатися до всіх інноваційних процесів, які має пройти наша держава на шляху до європейського розвитку.

Після завершення фільму глядачі висловили власні враження, обмінялися думками та мали змогу поспілкуватися із керівником Хмельницького Офісу Мережі правового розвитку при ГО «Подільська правова ліга» Анастасією Площинською.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com