|  |  |  | 
    
        Пошук по сайту
 Кондитер – чарівник смаків і ароматів
   До Дня кондитера в бібліотеці проведено інформаційну годину «Кондитер – чарівник смаків і ароматів». Під час заходу відвідувачі дізналися про передумови виникнення професії кондитера та ознайомилися з історією кондитерського мистецтва. Фахівці бібліотеки презентували книжково-ілюстративну виставку з елементами кулінарних шедеврів «Секрети домашньої випічки», яка розкриває ідеальні техніки створення десертів, випічки та інших кондитерських виробів. В рамках профорієнтаційної роботи майстри виробничого навчання Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг Валентина Фурман та Галина Дрозич під час майстер-класу продемонстрували для учнів міжшкільного навчально-виробничого комбінату майстерність оздоблення смачних ласощів виробами з кондитерської мастики, а також показали способи декорування страв з допомогою карвінгу. 
 
 |  |