|
|
|
Пошук по сайту
Кондитер – чарівник смаків і ароматів
До Дня кондитера в бібліотеці проведено інформаційну годину «Кондитер – чарівник смаків і ароматів».
Під час заходу відвідувачі дізналися про передумови виникнення професії кондитера та ознайомилися з історією кондитерського мистецтва.
Фахівці бібліотеки презентували книжково-ілюстративну виставку з елементами кулінарних шедеврів «Секрети домашньої випічки», яка розкриває ідеальні техніки створення десертів, випічки та інших кондитерських виробів.
В рамках профорієнтаційної роботи майстри виробничого навчання Хмельницького центру професійно-технічної освіти сфери послуг Валентина Фурман та Галина Дрозич під час майстер-класу продемонстрували для учнів міжшкільного навчально-виробничого комбінату майстерність оздоблення смачних ласощів виробами з кондитерської мастики, а також показали способи декорування страв з допомогою карвінгу.
|
|